Geschiedenis Praktijk

Na zijn studie aan de Rijksuniversiteit te Groningen is de praktijk van Gert Kleinherenbrink gestart op 7 september 1981 aan de Eikenlaan 82 te Spijkenisse. Na enkele jaren en kinderen verder is deze in 1987 verhuisd naar de Olmen 25.

De oudste dochter Judith is juli 2007 afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit te Nijmegen. Na een jaar ervaring te hebben opgedaan in 2 praktijken in Spijkenisse en Stellendam bestond de wens om zelf een praktijk te starten. Ook pa had hier wel oren naar zodat hij op een rustige manier zijn bestaande praktijk af kan bouwen plus dat een groepspraktijk met jong bloed en nieuwe idee├źn een enorme uitdaging is.

Het pand aan de Olmen was echter niet geschikt om een grotere praktijk te beginnen dus moest er gezocht worden naar een nieuwe locatie. Dat viel niet mee, maar er werd een geweldig pand gevonden bij Bouman tandtechniek aan de Theemsweg. De verbouwing is in december 2008 afgerond en per 5 januari 2009 is de nieuwe praktijk aan de Theemsweg 23 van start gegaan.